A hidegre való tekintettel tovább éneklünk

Ismét közös énekléssel köszöntöttük a harmadik adventi hétvégét a pomázi termelői piacon. A hó is megérkezett, de ez nem zavarta az éneklést és a jó hangulatot, sőt. Micimackó is megmondta, minél inkább havazik, annál inkább hull a hó, és ezt mi is megerősíthetjük. Az adventi, karácsonyi hangulatot sokkal könnyebb volt átérezni amikor hózik (zik, zik)

Ez alkalommal is szép számmal gyűltünk össze a Művelődési Ház előtt. A legfiatalabb énekesünk még nem tudta pontosan a szöveget, de annál határozottabban hallatta a hangját.

Folytattuk az adventi ösztöndíjra való gyűjtést, a baráti ajándékok hozását és vivését, amelyből egyre nagyobb mennyiséget tudunk majd átadni olyan családoknak, gyermekintézménynek amelyeknek szüksége van rá.

A forraltbor ismét Holló Ádám Móri Cuvée-jéből készült, a süteményeket a résztvevők hozták, vagy küldték támogatásuk jeleként.

Legközelebb a HÉV állomáson találkozunk december 22-én szombaton 10 órakor, a téli napfordulót követő napon, amikortól már lassan a napok hosszabbodását is megtapasztalhatjuk. Közös éneklésre hívjuk mindazokat, akik ott lesznek, és az utazás előtt vagy után csatlakoznak hozzánk egy bögre meleg teára, vagy forralt borra.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.