Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

A pomázi Magyar Lovasíjász Akadémia SE idei eredményei

„Kivételes eredményekkel büszkélkedhetnek a Magyar Lovasíjász Akadémia SE tagjai. Idén sorra nyerték a Nemzetközi Lovasíjász Szövetség (IHAA) bajnokságait. Az akadémia 32 versenyből összesen 6 kihíváson vett részt, minden esetben dobogós helyezéssel. Köztük a Magyarországon megrendezett I. Nyílt Lovasíjász Világbajnokságon is kiváló eredményeket értek el a magyar lovasíjászok. ” -kaptuk az összefoglalást az  Akadémiától.

 

Büszkék lehetünk lovasíjászainkra, akik világszínvonalú teljesítményeket értek el idén. A rengeteg külföldi versenyek mellett arra is volt energiájuk, hogy világbajnokságot szervezzenek, ahol végül mind senior és junior kategóriában is magyarok állhattak a dobogó legfelső fokán, méghozzá egy testvérpár vitte el az aranyérmeket. A senior versenyt  Maucha Levente, míg a juniort Maucha Ágnes nyerte meg.
Nekem is lehetőségem volt részt venni ezen a nagy eseményen, mint önkéntes, így első kézből tapasztalhattam meg, mennyi munkával járt a bajnokság megszervezése. Akik nem indultak a versenyen, azok a háttérben dolgoztak, de sok versenyző is folyamatosan dolgozott. A szervezők egytől egyig kedvesek, befogadóak voltak, öröm volt velük dolgozni. Különleges élmény volt a szemtanújának lenni ennek az eseménynek és megtiszteltetés volt segíteni nekik.

 

A további részletekről a mellékelt sajtóközleményben:

 


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

,

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük