Közvéleménykutatás Pomázról

Új dolgot szeretnénk kipróbálni, hogy minél több pomázi polgár véleményét ismerhessük meg azokban a témákban, amelyek különösen fontosak az egész város számára. Összeállítottunk egy kérdőívet amely egyszerű igen-nem választással, esetleg megjegyzések hozzáfűzésével 4-5 perc alatt kitölthető. Reményeink szerint tükrözi majd a Pomázon élő polgárok közérzetét, elvárásait, vágyait.

A kérdőív egy konkrét esemény, Pomáz város településfejlesztési koncepciójának lakossági véleményezéséhez készült. Az eredeti tanulmány  (Pomáz Város Településfejlesztési Koncepciója) itt olvasható:

http://www.pomaz.hu/container/static_pages_downloads/1475650700_pomaz_tfk_201610_velemenyezesi_dok.pdf

A Pomázi Közművelődési és Környezetvédő Egyesület (PKKE) és a Pomáz Barátai Társaság (PBT) által szervezett kutatás célja a meglevő problémák azonosítása, a szükséges változtatások és a fejlesztés irányának meghatározása.  A beérkezett válaszokat összesítjük, az eredményt pedig nyilvánosságra hozzuk, illetve eljuttatjuk az önkormányzathoz. Az összesítésből a későbbiekben nem lehet majd a kitöltő személyt azonosítani. A válaszadás önkéntes, a beérkező válaszokat bizalmasan kezeljük.

Kérjük, hogy a kérdőívet 2016. november 27-ig töltsék ki. Segítségüket előre is köszönjük.

A kérdőív kitöltéséhez kattints ide:

Kérdőív

A kérdőív összeállításáért, összegzéséért felelős: Siklódi Csilla

 

 

 

“Közvéleménykutatás Pomázról” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. A felmérés hitelességét erősen rontja, hogy ugyanaz a személy többször is kitöltheti, elküldheti a válaszait.

    1. Kedves Mária, mi úgy érezzük, az emberek örülnek, hogy megkérdezzük a véleményüket, különösen azért mert közös és fontos dolgokról van szó. Minket meg őszintén érdekel mindenki hozzászólása. Kinek lenne jó torzítani ezt? Ha pedig valaki mégis trollkodni fog, hát az is hitelesen mutat valamit…..

      1. Lezártuk a kérdőíveket, 194 válasz érkezett be. Ez a lakosságnak kb. 1,3 százaléka, amely mindenképpen reprezentatív mintának tekinthető. Megkezdtük a feldolgozást, rövidesen közöljük az eredményt.
        Nagyon szépen köszönjük minden közreműködőnek a részvételt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.