Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Elmaradt válaszlevél és helyreigazítás

panaszlevel

Az idei év tavaszán a Pomázi Polgár nevű városi lapban többször is illetéktelenül és etikátlan módon használták fel megjelenésre szánt iskolai híreinket és más fórumokról megszerzett képeinket. Ezt az egyik (ügyben érintett) munkatársammal szóvá tettük a jegyzőnek levél formájában június folyamán. A hivatalba személyesen elvitt és iktatott levelünkre két és fél hónap után sem érkezett válasz. Szeptember 12-én újból levelet küldtem a jegyző asszony e-mail címére, amit a levelezőrendszer vissza is igazolt. Válasz a mai napig (okt. 14.) nem jött rá.

Igazán nem értem, miért okoz ekkora problémát Hamvas Atanáz helyreigazításra való felszólítása. Számos példa adódott már erre a Pomázi Polgár és az Otthonunk Pomáz szerkesztőjének pályafutása során. Példának okáért itt van egy 2007-ben megjelent cikke, majd a következő lapszámban közreadott helyreigazítása:

cikkeshelyreigazitas2007
Azért kerestem meg a Pomázi Cseresznyét, mert a hivatalos városi lapokban nem nyert visszhangot a levélben és szóban kifejezésre juttatott kifogásunk. Köszönettel

Petrovits Krisztina


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük