Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Miért késik az intézkedés?

bolcsode-1-kepA mellékelt levélben kértem a jegyzőt, hogy a bölcsőde udvarán régóta elhasználódott gumitéglákat cseréltesse ki. Szükségességére hónapokkal ezelőtt felhívtam a városvezetés figyelmét. A veszélyes játékok egy részét kicserélték, erre nem került sor. Vajon miért késik az intézkedés?

bolcsode-2-kep

„Tisztelt Jegyző Asszony!

A nyár elejei utolsó testületi ülésen tolmácsoltam a bölcsődébe járó gyermekek szüleinek aláírásukkal megtámogatott kérését az intézmény udvarának a rendbetételére. Örömmel tapasztalták a szülők, hogy kérésüknek a nyár végére több mindenben eleget tett az önkormányzat, például több elhasználódott, balesetveszélyes udvari játékot kicseréltek. Ezt köszönöm szépen – legfőképpen a kicsik nevében.
Azt viszont sajnálattal kellett megállapítanom, hogy a munka úgy maradt abba, hogy azt befejezték volna. Már a nyár végi első testületi ülésen szóvá tettem, hogy a felpúposodott gumitéglák cseréje elmaradt. Erre azért van különösen szükség, mert a még bizonytalan mozgású kicsik könnyen megbotolhatnak benne, zúzódásokat szenvedhetnek – mint ahogy arra már volt is példa.
Ismételten kérem tehát, hogy a balesetveszély elhárítása érdekében intézkedni szíveskedjék. Tegye ezt legfőképpen a bölcsődések testi épségének megőrzése érdekében, de azért is, mert az önkormányzatnak ez fenntartóként a törvényben előírt kötelezettsége.
Pomáz, 2016. október 17.
Üdvözlöm:
Hardi Péter
képviselő”

Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük