Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Programajánló holnapra

A városi prpompomazogramokat kiegészítjük az alábbiakkal. Minden érdeklődőt szeretettel várunk a sátrainkban:

–          A Pomázi Cseresznye sátrában holnap délelőtt nemezelni hívjuk a gyerekeket és az érdeklődő felnőtteket.

–          Délután ½ 3-tól kerekasztal beszélgetés lesz. Laszlovszky József régész a környék régészeti lelőhelyeiről és Pomáz műemlékeiről fog mesélni nekünk.–          Készítettünk egy cseresznye totot is, a helyes megfejtők között egy tortát sorsolunk ki.

–          Egész nap Hardi Café!

–          Beszélgetés egy kávé mellett Hardi Péter képviselővel.


–          A szomszédos Lokálatriótpák sátrában a környezettudatos gondolkodást fogjuk népszerűsíteni. Szóróanyagokkal készülünk, a szelektív hulladékgyűjtés, zöldhulladék kezelés, elszállítás, kerti égetés szabályai témakörökben. Akinek véleménye, javaslata van, vagy kérdése a fenti témakörökkel kapcsolatban, szeretettel várjuk sátrunkban!


–          A Beszélgető Asztaltársaság sátrában kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség minden aktuális pomázi, vagy éppen országos hatáskörű kérdésben.


–          A sátraink előtt padlizsánt, paprikát és sütőtököt sütögetünk, padlizsánkrémet és ajvárt készítünk. A zöldségeket a Pomázi Közösségi Életkerttől kaptuk. Mindenkit várunk egy kis kóstolóra!


–          A Pomázi Sakk Klub szimultánt szervez a délelőtt folyamán. Dr Szabó Zsolt nemzetközi mesterrel lehet sakkozni. Bárki benevezhet, minden érdeklődő gyereket és felnőttet szívesen látnak.


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük