Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Impresszum

A honlap a pomázi polgárok és a Pomázra látogató turisták tájékoztatása érdekében működik.

A honlapot szerkesztőbizottság működteti, amelynek tagjai:
Andrásné Murányi Borbála, Hardi Péter Pál, Ország István, Vértes Péter, Radnay József

A honlap tulajdonosa Ország István (további adatok az Adatvédelmi irányelvek című dokumentációban találhatóak).

A honlapon az írások a szerző nevével ellátva jelennek meg, kivéve, ha más internetes oldalról, például közösség oldalon megjelent poszt kerül belinkelésre.

Közlésre szánt tartalmat írást, képet, videó tartalmat (ezek linkjét) a pomazicseresznye (kukac) gmail.com e-mail címre kérjük beküldeni. A beküldés egyúttal jogi szempontból azt is jelenti, hogy a tartalom a honlapon való megjelenés céljából történt és a tartalom felhasználása felett a beküldő szabadon, illetve csak olyan kolátozással rendelkezik, ami lehetővé teszi a honlapon való közlést. Ezek valódiságát a szerkesztőbizottság nem vizsgálja.

A szerkesztőbizottság fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött tartalmat csak részben, vagy formailag, illetve helyesírási szempontból módosítva, szerkesztetten vagy egyáltalán ne közölje, de törekszik a betű szerinti eredeti megjelenítésre. A honlapon megjelenő tartalom nem feltétlenül egyezik meg a szerkesztőbizottság véleményével, miután a sokszínű nyilvánosságot ilyen módon is biztosítani kívánja. A „szerkesztőbizottság” szerző megjelöléssel megjelenő tartalmak a honlap szerkesztőbizottságának álláspontját közvetítik.

A honlapon megjelent eredeti tartalom szabadon terjeszthető a szerző és a honlap nevének megjelölésével.

A honlapon megjelenő tartalom valódiságát, így különösen más honlapokról történt megosztás megjelentése esetén annak tartalmát a szerkesztők nem vizsgálják, azért jogi felelősséget nem vállalnak, nem ellenőrzik a honlap tartalmának elavulását sem.

A honlap működtetői nem törekszenek nyereség elérésére, de elfogadnak adományokat a működtetéssel kapcsolatos kiadások fedezésére. Kiegészítő jelleggel a honlapon megjelenhetnek reklámok is, hasonló célból. A honlap működtetői elfogadnak természetbeni adományt is, például az internetes megjelenés kiadásainak átvállalása vagy audiovizuális és számítástecnikai eszközök átadása formájában.