Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

A 11-ből csak 4 képviselő hozta nyilvánosságra a vagyonnyilatkozatát

A négy képviselő vagyonnyilatkozata erre a linkre kattintva érhető el


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

5 hozzászólás a(z) “A 11-ből csak 4 képviselő hozta nyilvánosságra a vagyonnyilatkozatát” bejegyzéshez

 1. Matus László avatar
  Matus László

  Kötelező vagy nem kötelező? Ha igen akkor lejárt-e már a határidő? Ha lejárt akkor az illetékes megtette-e már az ilyenkor szokásos intézkedéseket? Ha nem kötelező vagy még nem járt le a határidő akkor nem történt semmi. Ha az illetékes nem intézkedett akkor el kell járni vele szenben/is/.

  1. Hardi Péter avatar
   Hardi Péter

   Kedves László!
   Úgy írnám, hogy a közbizalom növelése érdekében szükséges lenne. Mint ahogy például a teljes szentendrei testület felteteti a vagyonnyilatkozatát a honlapjukra.

   1. Matus László avatar
    Matus László

    Kedves Péter! Vannak itt sokkal nagyobb gondok is. Pl.: az embereket meg nem kérdezve , nem tájékoztatva, a hátuk mögött döntenek az őket érintő dolgokról. /az hogy meg lett választva egy képvisekőtestület – szerintem – nem azt jelenti hogy bármit megtehetnek, hanem azt hogy irányítják a város napi normális életét. Viszont az ott lakókat érintő lényeges dolgokban ki kellene kérni a véleményüket. / vagy pl.: szeretném látni a határozathozatal után hogy azt ki támogatta vagy ellenezte, mert könnyű a sokadalomban megbújni majd azt hangoztatni hogy én nem támogattam. Stb.

 2. Hardi Péter avatar
  Hardi Péter

  Kedves László! Teljesen igaza van, valóban vannak ennél nagyobb gondok is, de ez is közéjük tartozik. A lakosság megkérdezésének pedig természetesnek kellene lennie. Remélhetőleg az új városvezetés ősztől már így fog működni.

 3. Matus László avatar
  Matus László

  Új városvezetés??? Ebben az alvó faluban /amit csak a tömegek miatt hívnak városnak/ az emberek 80%-a azt sem tudja kik dolgoznak a vezetésben. Választások előtt /jó esetben/ bedobnak pár szórólapot hogy szavazzunk erre meg arra. Az illető ír a nagy terveiről esetleg arról hogy Ő is itt lakik és van pár gyermeke de egyébként soha nem hallottunk róla. Ugyanakkora ” lelkesedéssel ” szavazhatnánk bármelyikre. Aztán van egy akinek a neve ismerős és akkor arra szavaznak. Érdekes lenne egyszer kipróbálni és betenni egy rublikát azzal hogy egyikre sem mert gőzöm sincs róla hogy kik ezek, esetleg egy másikat azzal hogy kit érdekek én csak aludni járok ide. Nemsokára választás és még egyetlen megválasztanivaló emberről sem hallottam/olvastam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük