Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

A hidegre való tekintettel tovább éneklünk

Ismét közös énekléssel köszöntöttük a harmadik adventi hétvégét a pomázi termelői piacon. A hó is megérkezett, de ez nem zavarta az éneklést és a jó hangulatot, sőt. Micimackó is megmondta, minél inkább havazik, annál inkább hull a hó, és ezt mi is megerősíthetjük. Az adventi, karácsonyi hangulatot sokkal könnyebb volt átérezni amikor hózik (zik, zik)

Ez alkalommal is szép számmal gyűltünk össze a Művelődési Ház előtt. A legfiatalabb énekesünk még nem tudta pontosan a szöveget, de annál határozottabban hallatta a hangját.

Folytattuk az adventi ösztöndíjra való gyűjtést, a baráti ajándékok hozását és vivését, amelyből egyre nagyobb mennyiséget tudunk majd átadni olyan családoknak, gyermekintézménynek amelyeknek szüksége van rá.

A forraltbor ismét Holló Ádám Móri Cuvée-jéből készült, a süteményeket a résztvevők hozták, vagy küldték támogatásuk jeleként.

Legközelebb a HÉV állomáson találkozunk december 22-én szombaton 10 órakor, a téli napfordulót követő napon, amikortól már lassan a napok hosszabbodását is megtapasztalhatjuk. Közös éneklésre hívjuk mindazokat, akik ott lesznek, és az utazás előtt vagy után csatlakoznak hozzánk egy bögre meleg teára, vagy forralt borra.

 


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük