Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Hajrá, Leidinger István!

Közzé teszem Leidinger István legutóbbi gondolatait, amit érdemes elolvasni.

Kedves Pomáziak!
Hamarosan sorsdöntő naphoz érkezünk, október 13-án önkormányzati választás lesz. Nem szavazás, VÁLASZTÁS! Ilyen talán még nem is volt Pomáz történetében és valószínű nem is lesz. Egy kihívó a 13 éve regnáló polgármesterrel szemben és minden egyéni választókerületben egy-egy kihívó a 13 éve hatalmat gyakorló pártszövetséggel szemben.1990-ben, a rendszerváltáskor azt akarta a magyar nép, hogy ne valamely pártközpontból irányítsák az életünket, hanem magunk döntsünk a magunk sorsáról. Önkormányzatok alakultak és Pomáz elindult egy fejlődési pályán, amely városi rangot eredményezett. E városi rang elnyeréséhez a pályázat főszerkesztésével és Pomáz múltjának, jelenének ismeretével és szeretetével járultam hozzá.
A városi rang adta előnyöket a város vezetése eltékozolta, nem állt ki az itt lakókért. Az elmúlt 13 évben veszni hagyták szellemi és fizikai értékeinket, nem használták ki a természeti, környezeti, történelmi, földrajzi, geopolitikai lehetőségeiket. Az önkormányzatiság romokban hever, inkább tekinthető tanácsrendszernek, mint önkormányzatnak. Elvették, államosították az iskoláinkat, a zeneiskolát, a koncerttermet, még a polgármesteri hivatal földszintjét is elvették tőlünk. Leromlott a közbiztonság, gyakorlatilag megszűnt a rendőrőrs funkció, haldoklik a tűzoltóság, elvették a közvetlen tűzjelzés, segélykérés lehetőségét, 39 százalékkal nőtt a lakosság szám, többszöröződött a gépkocsik száma, az infrastruktúra fejlesztés lemaradt, átgondolatlan településfejlesztés történt. Az elmúlt 13 évben üldözötté tették a civil szervezeteket, a kulturális és művészeti értékeinket, tönkre tették a nemzetközi és testvérvárosi kapcsolatainkat, lezüllesztették a kistérségi mikroközponti helyünket és szerepünket, tönkre tették a természeti és környezeti értékeinket, megölték a Dera-patakot és rengeteg fát. Van helyette dugó, közlekedési káosz, csirkeláb, drog, járhatatlan utak, járdák, rendezetlen telekhatárok, sár és kosz és gaz és szemét és tehetetlenség és arrogancia.
Ezen most LEHET és most KELL VÁLTOZTATNI. Ezen csak ÖN TUD VÁLTOZTATNI! Október 13-án el kell mennie választani! Vigye magával a családját, biztassa a szomszédait, ismerőseit, barátait, ellenségeit! ITT AZ IDŐ A VÁLTOZTATÁSRA! MOST VAGY SOHA!
Gyermekeink jövője, közös jövőnk, Pomáz jövője az Ön kezében van


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük