Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Mint a mesében…


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy váci cég, nevezetesen a Commercial Quest Kft. Tavaly ősszel erre csatangolt ez a cég, igen, itt, Pomázon, s ha már itt volt, gondolt egyet, és elkezdte filmezni a pomázi polgármestert, Vicsi Lászlót. Nem kérte a céget erre az önkormányzat, szerződést sem kötött vele, pénzt nem adott neki érte. Ám a cég csak filmezte tovább a polgármestert szívszerelemből, aztán a végén az egészet az önkormányzat rendelkezésére bocsátotta és hozzájárult azok felhasználásához. Csak úgy, ingyen. Mert ilyen nagylelkű ez a cég. Hogy ilyen csak a mesében van? Igen, csak a mesében… Meg itt, Pomázon.  Aki nem hiszi, olvassa el a mellékelt dokumentumot!

Commercial-Quest-Kft.-2017.

Jött aztán a cég idén is, úgy megszerette városunkat,  és filmezte tovább a polgármestert.  Na, de nem várhatta el a polgármester, hogy ezt továbbra is ingyen tegye, hozzávágott a céghez egy évente bruttó több mint ötmilliós szerződést. No nem a saját pénzéből, hanem a pomáziak adóforintjaiból.

Commercial Quest Kft. 2018.

Ja, és hogy ugyanezt a munkát elvégzi a Pomáz TV is? Igaz. De ha már erre járt tavaly ősszel ez a váci cég…  Most már csak azért imádkozhatunk, nehogy még néhány cég erre bóklásszon és elkezdjen filmezni…


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

,

Hozzászólások

Egy hozzászólás a(z) “Mint a mesében…” bejegyzéshez

  1. Nagy István avatar
    Nagy István

    Attól nem kell félni, mert egyszer volt Budán kutyavásár!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük