Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Nyílt levél a polgármesternek

 

A Közösen a Városunkért Egyesület nyílt levélben válaszolt a polgármesternek a Pomázi Polgár szeptemberi számában megjelent polgármesteri interjúra, amelyben egyesületünkre is célzást tesz.

 

Az érthetőség kedvéért elsőként az interjú olvasását javasoljuk, majd az arra adott válaszunkat:

Tisztelt Polgármester Úr!

 A Pomázi Polgár legutóbbi, szeptemberi számában a 4. oldalon az Önnel készült interjúban, Pomáz politikai arculatáról nyilatkozott. Ebben ugyan nem nevezte meg, de egyértelműen körülírta egyesületünket, a Közösen a Városunkért Egyesületet. Nyilatkozatában két táborra osztotta Pomáz lakosságát. Eszerint aki az Ön oldalán áll, az nemzeti érzelmű, aki nem az Ön oldalán áll, az nem nemzeti érzelmű.

Egyesületünk határozottan visszautasítja a nyilatkozatában foglaltakat. Pomáz polgármestere nem tehet ilyen hamis, megtévesztő és megkülönböztető nyilatkozatot.

Kijelentjük, hogy az egyesületünk tagjai nemzetünk mellett elkötelezettek! Tevékenységünket önzetlenül, a város és lakóinak javára, az alapító okiratunkban foglaltak szerint pártpolitikától mentesen végezzük.

Kérjük polgármester urat, hogy a jövőben tartózkodjon az ilyen megnyilatkozásoktól, és fogadja el a városért és lakóiért tett javaslatainkat és észrevételeinket.

2018.. szeptember 6.


Üdvözlettel:

Közösen a Városunkért Egyesület
Pomáz


Bejegyzés dátuma:

Hozzászólások

Egy hozzászólás a(z) “Nyílt levél a polgármesternek” bejegyzéshez

 1. Dr. Varga István avatar
  Dr. Varga István

  Kedves Péter!

  Nem tudom, hogy a Megtekintő megtekintette-e a főnöke kétségbeesett kínlódását az Európai Parlament vitáján, amikor szégyenpadra ültették a bűnei miatt. Hangozzék el még egyszer az egyik legnagyobb hazugsága mindenki okulására: „Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”.
  Na, most vetemedik a Megtekintő vagy nem vetemedik?

  Üdvözlettel, István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük