Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Propaganda helyett a valóság – 2. rész Szedd Magad – TeSzedd! – Avagy hogy is van ez?

A sok-sok adófizetői forintból készült propagandakiadvány 2018-as fejlesztései között tűnik fel a „Szedd Magad Pomázon 2018”. Mielőtt bárki azt hinné, hogy Pomáz város vezetése a település ősi, sikeres gyümölcstermesztését akarná feléleszteni, ki kell ábrándulnia. A valóság ennél tragikomikusabb. A kiadvány szerkesztője, aki Pomáz város hivatalos honlapjáról vehette át a téves megnevezést, az országos TeSzedd! szemétszedő akcióval keveri össze a gyümölcsöskerteket.

A Közösen a Városunkért Egyesület tagjai és szimpatizánsai a TeSzedd! akció keretében gyűjtötték a szemetet

Pomáz város honlapján és annak hivatalos facebook oldalán, többször is helytelenül jelenik meg a TeSzedd! akciónak a megnevezése. Például:

http://www.pomaz.hu/archivum/2792/szedd_magad_pomazon_2018

http://www.pomaz.hu/archivum/2277/szedd_magad_az_alcsevican

A város honlapját, facebook oldalát is közpénzből szerkesztik. Elvárható lenne a pontos és helyes tájékoztatás, és egy országos akció nevének a  helyes feltüntetése. A pomázi „fejlesztéseket” bemutató propagandakiadványt is közpénzből finanszírozták. Ám annak szerkesztője sem vette a fáradtságot, hogy a város facebook oldaláról átvett címszavakat ellenőrizze, és utólag sem tűnt fel senkinek a hiba, mielőtt a nyomdába ment a kiadvány.

 

 


Bejegyzés dátuma:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük