Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Rendhagyó körséta Pomázon

Előszó

nyitoVége a 2016-os évnek. Ilyenkor mindenki számvetést készít. Én is tudom: mit nem csináltam meg, mit kellett volna másként csinálnom. Egy ismerőssel beszélgetve jött ki a mélyben régóta felszínre kívánkozó ötlet, hogy kellene írni egy városi virtuális sétát, ahol bemutathatnám, mi minden történt mostanában Pomázon.

Megírtam a saját szemszögemből. Nem biztos, hogy mindent jól láttam. Nem biztos, hogy azok az igazán fontosak, amikről én írtam. Én erre vezettem a sétámat. Tudom, több minden kimaradt. Tudom, még egyszer ennyit lehetett volna írni. Talán pár dolgot nem is kellett volna beleraknom. Másvalaki másképp csinálta volna. Mást emelt volna ki, és lehet, hogy jobb anyagot állított volna elő.

Egyvalami viszont tény. Ez az én Pomázom. Ilyennek ismerem, ilyennek látom. És ezek ellenére szeretem. Ha ezt elolvasva egy kicsit változik pár ember hozzáállása, ha egy kicsit jobban érthetőbbé válik: mi miért történik vagy nem történik, megérte papírra vetnem mindezt. Az anyag hosszúsága miatt részekre bontva, képekkel illusztrálva ütemezetten szeretném közölni.
(folytatás holnap)


Bejegyzés dátuma:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük