Számítógépes oktatás időseknek

A Művelődési Házban hétfő délutánonként kiscsoportos számítástechnikai oktatás zajlott. Véner András foglalkozott az érdeklődőkkel.

Több csoport is tanult az Ő vezetésével. Tavaly ősszel kezdődött az oktatás a Közösen a Városunkért Egyesület tagjai kezdeményezésére, akik között több informatikai szakember is van. Először a Kertbarátok Egyesülete biztosított helyet a tanfolyamnak, és lelkes kertbarátok tanulták az alapokat. A kezdő és a haladóbb csoportokkal három oktató is foglalkozott, Balogh István, Véner András és András Ferenc. A karácsonyi szünet után új csoportok indultak, először megfelelő hely híján magánlakásokban folyt a tanítás, majd szerződést kötöttünk a Közösen a Városunkért Egyesület a Művelődési Házzal, azóta ott zajlanak az órák.

 

A mai alkalom volt az utolsó ebben a tanévben. Véner András a mai napig tudta vinni a tanfolyami oktatást. Köszönjük neki az eredményes munkát, amit a tanítványok is visszaigazoltak. A legnehezebb a kezdők elindítása, és András ezt nagy szeretettel és megértéssel végezte.

Ősszel tervezzük folytatni, sajnos András ebben már nem tud részt venni. Köszönjük neki az eddigi munkáját!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.