Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Új utakon a pomázi sakkcsapat

A Pomázi sakkcsapat nem indul a Pest Megyei csapatbajnokságban!
A csapatvezetőnk; Sármási Péter úgy határozott, hogy egy évre a csapat játékerejének és létszámának növelése érdekében elfogadta a Testnevelési Egyetem Rektorhelyettesének ajánlatát ( ide jár egyetemre), mely értelmében a kibővített csapat a Budapest III. bajnokságban indul.
Itt versenyzési és edzési lehetőséget kap a leégett TF. Tornacsarnok helyén felépített új létesítményben.  Az eddigi 5 fős csapat létszámát 12 fősre változtatja. Ez a változás lehetőséget biztosít a Budakalász-Szentistvántelepen és az Óbudán tanuló sakkozó gyerekek téttel bíró versenyeztetésére, ezzel lehetőséget biztosítva a gyorsabb tudás elérésére.  A felajánlott helység Óbudáról könnyen elérhető a fonódó villamossal. A szülők ebben a csoportban való verseny esetén  ide könnyebben eljuthatnak, mint a megye különböző településeire.
Egy év elteltével reményei szerint már a Pest Megye I. osztályában játszhatunk, ahol 10 táblán vehetjük fel a versenyt a csoportban játszó ellenfelekkel.
Egyenlőre még sok a nyitott, megoldatlan probléma. Jómagam bízom Péter jó szervezési és probléma megoldó képességében.
A Város és környéke részére szeptember 29-én sakk rapidversenyt rendez a Mátyás Király Általános Iskolában. Még az év folyamán szeretne megrendezni egy Schnell sakkbajnokságot, szintén a Város és környéke részére.
A csapat eredményes szerepléséhez jó munkát és sikert kívánok!


Bejegyzés dátuma:

Kategóriák:

,

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük