Pomázi Cseresznye a pomáziak és a turisták kiskátéja

Közösen bringáztunk a suliba….

KERÉKPÁRUTAT! Jelzőlámpa telepítése a Beniczky és a Huszár utca kereszteződéséhez. Kerékpáros piktogramokat az utakra! Biztonságos kerékpártározót a HÉV megállóhoz! Több kerékpártározót az iskolákba! Csatlakozást a dunakanyari kerékpárúthoz!

 

Egyebek között ezeket a kívánságokat írták fel a mai kerákpáros bejáráson részt vevő lelkes csapat a Közösen a Városunkért Egyesület szervezésében. A Bringázz a suliba! akció keretében a négy iskola érintésével jártunk be pomázi utakat, hogy felmérjük a kerékpárral közlekedő gyerekekre – és felnőttekre – leselkedő veszélyeket.

A kerékpáros közlekedés biztonsága érdekében összegyűlt javaslatokat az önkormányzat elé tárjuk, és kérjük azok megoldását.


Bejegyzés dátuma:

Hozzászólások

2 hozzászólás a(z) “Közösen bringáztunk a suliba….” bejegyzéshez

 1. Amaury avatar
  Amaury

  Hello
  Thank you for your web page on Aladar Mattyok, http://www.pomazicseresznye.hu/pomazi-cseresznye/akire-szivesen-emlekezunk-mattyok-aladar-epitesz/

  My grand mother Eva is the daughter of Aladar Mattyok. She is 97 and in good health. We live near Paris, France.

  I can put you in contact with her if you like.

  Best regards

  1. Siklódi Csilla avatar
   Siklódi Csilla

   Dear Amaury,
   we are very glad you appear and we would like to get contact with your grandmother Éva. Please let us to know her address, phone number or email address if she has got.

   Best wishes for her and thank you for you!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük